Brezplačna dostava

za celotno Slovenijo

Brezplačni testerji

ob vsakem naročilu

20,000 strank

kakovost, varnost, zasebnost

Nizke cene

velja za vse izdelke

Pogoji nakupa in uporabe

ARTIKLI

Uporabljajte tablete v skladu z navodili. Izdelek ni namenjen osebam mlajšim od 18 let. Shranjujte na hladnem in suhem mestu, v skladu z navodili na embalaži. Hranite izven dosega otrok.

NAROČANJE

Po oddaji naročila boste prejeli potrditev na navedeni e-poštni naslov. Če želite naročilo preklicati, je to mogoče v roku 1 ure preko navedenega e-poštnega naslova. Če naročilo ni preklicano v tem časovnem obdobju, se šteje, da se naročnik strinja s pogoji in preklic ni več mogoč. Obveznost oglaševalca je poslati blago v skladu z dogovorom in navedenim načinom pakiranja. Če je naročilo oddano do 16. ure, bo poslano istega dne; sicer naslednji delovni dan.

PLAČILO

Naročeno pošiljko prejmete kot priporočeno pošiljko, plačilo pa se izvede ob prevzemu. Poštnina za naročeni izdelek je brezplačna. V primeru plačila po povzetju, Pošta Slovenije zaračuna storitev v skladu s svojim cenikom.

JAMSTVO

Če z izdelkom niste zadovoljni, vam nudimo jamstvo vračila denarja v višini nakupne vrednosti. Da bi uveljavili jamstvo, nas obvestite v roku 30 dni od prejema izdelka preko e-pošte. Stroške vračila krije kupec. Izdelek mora biti neuporabljen, v originalni embalaži, z največ dvema porabljenima tabletama.

IZJAVA O ODGOVORNOSTI

Informacije na spletni strani so namenjene splošni informiranosti in niso nadomestilo za medicinske nasvete. Če potrebujete pomoč zdravnika, se obrnite na strokovnjaka. Oglaševalec ne odgovarja za mnenja in ocene posameznikov.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Oglaševalec se zavezuje k varovanju vseh podatkov uporabnikov v skladu z zakonom. Podatki se uporabljajo izključno za namene dostave izdelkov in pošiljanja promocijskih ponudb. Podatki uporabnikov niso dostopni nepooblaščenim osebam.

KONTAKT

Za vsa vprašanja in komunikacijo nas lahko kontaktirate preko e-pošte: [email protected]