Brezplačna dostava

za celotno Slovenijo

Brezplačni testerji

ob vsakem naročilu

20,000 strank

kakovost, varnost, zasebnost

Nizke cene

velja za vse izdelke

Black Widow

black widowBlack Widow kapljice delujejo tako, da stimulirajo ženske hormone in pospešujejo pretok krvi v vaginalnem predelu. Ta afrodiziak ponuja povsem naravno rešitev za povečanje spolne želje pri ženskah. Z izboljšanjem cirkulacije in povečanjem pretoka krvi v nožnico kapljice obetajo intenzivne spolne užitke.

PRIHRANITE DENAR!

Veliki popusti na večje pakete

Izdelki v košarici:
V košarici ni izdelkov

Naroči BLACK WIDOW za žene

PakiranjeVarčevanje Cena paketa Cena 
2 x BLACK WIDOW za ženske 2 x BLACK   49,99 €
3 x BLACK WIDOW za ženske 3 x BLACK 5,00 € 74,99 € 69,99 €
4 x BLACK WIDOW za ženske 4 x BLACK 14,99 € 99,98 € 84,99 €
5 x BLACK WIDOW za ženske 5 x BLACK 29,99 € 124,98 € 94,99 €
6 x BLACK WIDOW za ženske 6 x BLACK 39,98 € 149,97 € 109,99 €
7 x BLACK WIDOW za ženske 7 x BLACK 54,98 € 174,97 € 119,99 €

IZBRALI STE TE IZDELKE:

    DARILO: Poštnina je za vas brezplačna!

    Skupni znesek naročila:

    Black Widow kapljice za ženske, znane tudi kot “Črna vdova”, so afrodiziak, ki obljublja povečanje spolne sle pri ženskah. Ta izdelek, ki je rezultat večletnih raziskav in preizkusov, je pridobil sloves enega najmočnejših afrodiziakov za ženske na trgu. Zaradi naravnih sestavin in preproste formule obljubljajo Black Widow kapljice povsem novo raven spolnega užitka.

    Za Vse Ženske:

    Black Widow kapljice so namenjene vsem ženskam, ki si želijo izboljšati svoj spolni življenje. Še posebej so primerne za ženske, ki občutijo pomanjkanje želje po spolnosti ali ne morejo popolnoma uživati v intimnosti. Ta afrodiziak je prav tako primeren za ženske, ki že nekaj časa niso bile spolno aktivne.

    Uporaba Black Widow Kapljic:

    Kapljice so v obliki brezbarvne tekočine brez okusa ali vonja. Priporočljivo je zaužiti polovico vsebine stekleničke, kar predstavlja en odmerek, 20-30 minut pred načrtovanim spolnim odnosom. Tekočino lahko zaužijete samostojno ali jo dodate pijači ali hrani. Pomembno je, da se držite priporočene doze enkrat na 24 ur, da se izognete morebitnim neželenim učinkom.

    Sestavine in Učinki:

    Black Widow kapljice vsebujejo popolnoma naravne sestavine, kot so ginkgo biloba, ginseng in ekstrakt make, ki povečujejo raven ženskih hormonov v telesu. Ta edinstvena formula obljublja močno željo po spolnosti, vlaženje nožnice, okrepljene kontrakcije vaginalnih mišic ter povečano spolno zadovoljstvo in vzdržljivost.

    Black Widow v Praksi:

    Izdelek se lahko brez težav meša s katerokoli pijačo, ne glede na to, ali je alkoholna ali brezalkoholna. Učinek začne delovati približno 30 minut po zaužitju in lahko traja do 12 ur. Priporočljivo je zaužiti kapljice pol ure pred spolno dejavnostjo, da dosežete najboljše rezultate.

    Varnost in Diskretnost:

    Black Widow kapljice, ki so plod večletnih raziskav, so označene kot varen izdelek brez škodljivih učinkov. Pomembno je omeniti, da ženska ohranja nadzor nad svojo spolno željo, vendar ta afrodiziak to željo povečuje. Diskretna nakup preko preverjenih spletnih trgovin zagotavlja anonimnost in dostavo na dom v roku 48 ur.

    Zaključek:

    Black Widow kapljice za ženske obljubljajo osvežitev in oživitev spolnega življenja žensk. S svojo naravno formulo in preprostim načinom uporabe te kapljice spodbujajo željo po spolnosti, izboljšujejo intimne trenutke in zagotavljajo dolgotrajno spolno zadovoljstvo. Pomembno je, da se držite priporočenih odmerkov in pazite na individualne reakcije telesa.